Elektricien

Werken aan de elektriciteit in huis is voor veel mensen een klus waar ze zich liever niet aan wagen. Het is dan ook een specialistisch vakgebied. Klusbedrijf Nathanael kan alle werkzaamheden op het gebied van elektriciteit voor u uitvoeren. Dat kunnen al simpele klussen zijn, zoals het ophangen en vervangen van lampen. Maar ook het verplaatsen van lichtpunten of vernieuwen van wandcontactdozen behoren tot onze werkzaamheden.

Ook is het soms nodig om extra groepen te hebben in uw meterkast. Wij kunnen de groepen in uw meterkast beter indelen en bestaande groepen uitbreiden. Dit kan nodig zijn bij het plaatsen van een nieuwe keuken, waarin apparatuur komt die een eigen groep verlangt. Het kan nodig zijn om de meterkast te vervangen, hierin kunnen wij u tot dienst zijn. Ook voor het vervangen van uw aardlekschakelaar.

Zowel bij bestaande woningen als bij een nieuwe woning kunnen wij u adviseren bij een goed lichtplan in huis. Waar moeten de lichtpunten zitten en waar kunt u het beste de schakelaars plaatsen? Wij willen u helpen om een lichtplan naar wens te maken. Ook het installeren van 12V spots of led-verlichting onder de kap of in de tuin kunnen wij voor u uitvoeren.

Een goed aangelegd elektrisch net geeft een veilig gevoel. Klusbedrijf Nathanael is voor u de juiste elektricien waar u uw elektriciteitswerkzaamheden veilig kunt onderbrengen.