Muren & Isolatie

Stucwerk

Voor het stuc-en van wanden en plafonds kunt u ook bij ons terecht. Binnen het stucwerk is veel mogelijk. Tegenwoordig kiest men vaak voor strakke, gladde wanden en plafonds. Maar ook een grovere opzet met grotere korrels is mogelijk. Al naar gelang uw smaak en wensen kunnen wij met voorbeelden van stucwerk komen. Ook zijn er verschillende technieken voorhanden, waardoor bijvoorbeeld een schuurplafond tot de mogelijkheden behoort. Niet alleen voor het stucen van een binnenmuur, maar ook voor buitenmuren heeft u in ons een goede stucadoor.

Isoleren van uw leefruimte

Een goed geïsoleerd huis heeft veel voordelen. Niet alleen is het behaaglijk voor de bewoners maar het heeft zeker positieve effecten voor uw portemonnee en het milieu. Oudere huizen zijn vaak niet goed geïsoleerd. Toch zijn er genoeg mogelijkheden om ook deze huizen te isoleren. Denk eens aan (spouw)muurisolatie of het plaatsen van dubbelglas. Maar ook kleinere ingrepen besparen u veel geld, wij noemen het plaatsen van tochtstrippen en deurdrangers.

Al deze zaken houden de kou buiten te deur en warmte binnen. Dit zorgt voor een betere werking van uw cv-ketel, waardoor u energie bespaart. Dit zorgt niet alleen voor een lagere energierekening maar ook voor een beter milieu.

Behangen

Naast onze kwaliteiten als stucadoor kunnen wij ook voor u de ruimtes in uw pand behangen of schilderen. Wij hebben de vakkundigheid in huis om behang in alle soorten/zwaartes te verwerken, al dan niet met een patroon. Een behangen muur in combinatie met een strak gestucte muur geeft een zeer modern aangezicht!