Tegelzetter

Klusbedrijf Nathanael is een ervaren tegelzettersbedrijf. Zo werken wij met verschillende soorten vloertegels en wandtegels met eventueel bijpassende sierstrippen of mozaïek. Tegelzetten is een specialistisch vakgebied waar wij veel ervaring in hebben. Ook onderkennen wij dat de ruimtes waar wij tegels moeten zetten zo snel mogelijk af moeten zijn, omdat deze veel gebruikt worden door het gezin.

Tegels zijn er in alle kleuren, soorten en maten. Zo is er volop keuze in natuursteen en keramiek. Ook is er een ruime keuze in afmetingen van de tegels. Bij iedere soort tegel kan er gewerkt worden met een andere tussenmaatvoeg. Ook zijn er 12 verschillende kleuren voegsels, die elk voor een ander eindresultaat zorgen. Het geheel kan ook nog in dezelfde kit-kleur worden afgewerkt.

Wij kunnen het tegelwerk voor uw badkamer, uw keuken en uw toiletruimtes uitvoeren. Uw keuze van de tegel is bepalend voor de manier waarop wij ze zullen gaan leggen. Zo kunt u met de juiste tegel uw badkamer groter of lichter laten lijken. Ook hierin willen wij u graag adviseren en een vrijblijvende prijsopgave doen.

Inloopdouche

In steeds meer huishoudens maakt het bad plaats voor een ruime inloopdouche. In deze douche wordt dan gewerkt met een regendouche of stortdouche.

Klusbedrijf Nathanael is ervaren in het aanleggen van een inloopdouche. Bij het maken van een inloopdouche zorgen we ervoor dat de vloer op afschot ligt en plaatsen we een drain. Om het geheel volledig waterdicht te maken plaatsen we eerst volgens de NEN1010 norm een waterdicht membraan met kimband. Zo worden vochtproblemen op termijn voorkomen. De maat drain of afvoer moet ook berekend worden om zo de hoeveelheid water goed te kunnen afvoeren.

U kunt in uw badkamer een inloopdouche met wanden plaatsen, ook is het mogelijk om met een glazen wand te werken. Hierdoor krijgt u meer licht in uw doucheruimte. Wij kijken graag met u mee naar de beschikbare ruimte.